Is there such a thing as being ready?

 

Jeg hører tit, at jeg altså aldrig får en kæreste hvis ikke jeg er klar til det. Klar til det. Hvad betyder det egentlig? Hvornår er man klar til at have en kæreste?

Personligt føler jeg mig aldrig klar, og jeg går i øjeblikket rundt og tænker, at jeg har det vildt godt som single, og egentlig ikke har specielt lyst til at skulle have en kæreste. Men sådan havde jeg det også sidst, jeg fik én. Jeg tror aldrig, jeg bliver typen, som går rundt og specifikt leder efter en kæreste, fordi jeg har lyst til at have en. Det sker bare pludselig for mig. Det er også derfor, jeg aldrig aldrig aldrig kunne finde på at netdate. Jeg er alt for romantisk anlagt. Det skal ikke ske, fordi nu beslutter jeg mig for det, men fordi jeg pludselig snubler over en fyr, som jeg ikke kan modstå. Til den tid skal jeg nok blive klar!

Hvordan har I det? Skal I føle Jer klar til at få en kæreste, og er I nogle gange inde i perioder, hvor I specifikt leder efter en? 🙂

N

I often hear that I will never get a boyfriend if I’m not ready. Ready? What does that mean, exactly? When are you ready to get a boyfriend?

Personally I never feel ready and at the moment I think that I have a really great time being single and that I don’t really want a boyfriend right now. But that’s how I felt the last time I got one. I don’t think I will ever be the type of person who specifically looks for a boyfriend. That is also why I will never never never do online dating. For that, I am too romantic. It shouldn’t happen just because I want it to but because I suddenly without warning meets someone I just can’t resist. And then I’ll just have to be ready, and I will be!

How about you? Do you have to feel ready to get a boyfriend and are you sometimes specifically looking for one? 🙂

N

Advertisements

5 thoughts on “Is there such a thing as being ready?

  1. Jeg er nok lidt ligsom dig, man skal ikke lede bare for at lede. Men holde øje, det kan man jo altid 😉 Netdating ville jeg heller aldrig gøre, både fordi jeg ikke synes det er romantisk, og jeg er top romantisk, men også fordi jeg har en idé om at kærlighed kommer, og den er mest perfekt hvis man ikke “planlægger” den, hvilket man jo lidt gør når man opretter sig for netop det på nettet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s