The Call from Mr. Coffee


Skal på date på Lørdag med Mr. Coffee!! Han ringede i dag og spurgte om jeg ville spise middag med ham i weekenden. I får selvfølgelig en lille update på Søndag 😉 Er allerede lidt i panik… Hvad skal jeg tage på??
G

I have a date this Saturday with Mr. Coffee!! He called me up and asked me if I wanted to have dinner with him this weekend. You’ll of course get an update on Sunday 😉 I’m already panicking a little… What to wear??
G

Advertisements

4 thoughts on “The Call from Mr. Coffee

  1. Husk hvert fald, at medbringe en facade af en art, så fyren ikke fatter mistanke til at du gør dig i skrivelser som denne; der er ganske enkelt intet større turnoff end når en pige går ekstremt meget op i fyre/parforhold/kærlighed. Det hinter (og jeg taler af erfaring) typisk en indholdsløshed, som til gengæld leder til, at “hit it and quit it” er noget mere nærlæggende end interessen for at lære mere om personen.
    Det ved du/I måske allerede, siden du/I er anonyme, men jeg ville blot bekræfte.
    mvh,

    • Haha ja tanken har da strejfet os 😉 kunne aldrig drømme om at sige sådan noget… Heldigvis kan jeg meget andet end at blogge også 😉 men det er min erfaring at fyre godt ved at vi snakker meget om dem 🙂

      G

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s