Mr. Italiano v.2.0 single

Bang!… Der røg døren i, og indenfor lå mine nøgler. Og der lå de jo ikke så godt. Det er ret så længe siden jeg sidst har smækket mig ude, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Var selvfølgelig dum nok til at klage min nød på facebook, da  N jo er i sommerhus, og hun er en af de eneste der har en ekstra nøgle. Der gik ikke meget mere en 5 min efter min status opdatering, før end Mr. Italiano ringede og spurgte om jeg ville sove hos ham. Super situation, ingen steder at gå hen borset fra hjem til ham :/ Havde ellers ikke hørt fra ham et par dage og efter en af vores læseren skruede bissen på, måtte jeg jo indrømme, at det var tid til at dumpe ham. Men så skete der noget uventet. Han sagde han var gået fra sin kæreste, og ganske rigtigt, på facebook (ja for jeg stolede ikke helt på at det var sandt!!) var forholdet gået i opløsning, og hun havde vrede status opdateringer over at han havde “fundet en anden”. Hmmm, ud over at have utrolig dårlig samvittighed, så var jeg også helt paf over at han rent faktisk havde gjort det. Fandt HELDIGVIS en anden løsning til det med nøglerne, så jeg var ikke afhængig af hans tilbud. Men jeg er splittet nu. Han er jo gået fra hende for mig, men han er stadig den klassiske player… Og spørgsmålet er bare om han vil det nok. Jeg tvivler i hvert fald stadig på om det er en god ide ??

G

Bang!… The door slammed , and my keys were unfortunately still in my apartment, with me on the wrong side of the door. Damn! It’s been a while since I last locked myself out, and I really didn’t know what do to. N is still at her summerhouse, and she is the only one nearby, who has a spare key. In a moment of panic I shared the news on facebook, which turned out to be an awful idea. 5 min later, Mr. Italiano, having seen my status on facebook, called me up and asked me if I needed a place to stay for the night. Great! Nowhere to go except for his place :/ Hadn’t heard from him in a couple of days, and after one of our readers got angry at me for just considering sinking to his levels, I had to admit that it was time to end it. But then something really unexpected happened. He told me that he had left his girlfriend, and when I looked it up on facebook (yes, because I surely wasn’t just going to believe him!!), he was no longer in a relationship and his ex had more than one angry status updates about him saying that he had “found someone else”. Hmmm, apart from the fact that my conscience was worse than ever, I was completely knocked over by the fact that he actually left her… and for me. LUCKILY I found another solution for the apartment thing, so I didn’t need his offer. But now he’s single, still the classic player type, but single. And he did it for me apparently… So what to do next? I have  no clue if I can trust him, it seems like he’s changed, but I’m really no sure if it’s a good idea??

G

Advertisements

6 thoughts on “Mr. Italiano v.2.0 single

 1. Bissens kommentar er at lade ham bevise det ;D Han beviser trods alt lidt, og det skader ikke ar se tiden an (*host* når han nu er SÅ lækker). Men hvis han player det mindste, så piller du ham ned! 🙂

 2. STOP! ANALYSER! REFLEKTER! EVALUER!

  Er det en player du skal være sammen med? Vil du være tryg ved at lade ham rende rundt i byen – Det eneste han har bevist ved at droppe sin kæreste er at han ikke vil være sammen med hende.

  Jeg ville foreslå at stille ham en masse udfordringer, for at se om det er dig eller din krop han vil have (En kombination af begge kan jo også accapteres). Men hvordan ville han have det med at flytte til Tønder, Lemvig eller Rønne pga. dig? Er der et værdi/holdnings-fælleskab mellem jer, hvordan taler han om sin ex?….

  M’ kæreste

  • Hmmm ja det er nok en meget god ide 🙂 tror ikke vi har så meget til fælles når alt kommer til alt, andet end at vi er tiltrukket af hinanden. Men du har jo ret, jeg skal virkelig passe på jeg brænder mig, men nogen gange skal man også bare smide hæmningerne og så have det sjovt 😉

   G

   • Men stor risiko for at jeg kom til at virke meget gammel – det skal jeg besklage – har du ret. Jeg siger på ingen måde at du ikke skal tage en køretur i den flotte bil, men bare at du måske – når du én gang skal købe din egen bil, har brug for en lidt mere rummelig model 🙂

    Du kan jo bare beslutte dig for at køre bilen tør for benzin, og så stille den i vejkanten og lade én anden fylde tanken op igen.

    M’ kæreste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s